Transcripte website border Border Transcripte Website
Transcripte Logo Banner  

 Online vertalingen - Nederlands - Engels - Spaans - Portugees                                                 Facebook Transcripte  Twitter Transcripte

 
Translation at the pool

    Transcripte pointer  Laatste vertaalnieuws

15 juni 2011
Bullet point translation  Transcripte opent kantoor in Buenos Aires!  - Omdat we toch al een voorliefde hebben voor Zuid-Amerika en de Spaanse en Portugese taalvarianten van dit geweldige continent, hebben we ervoor gekozen om vanaf nu vanuit ons hoofdkantoor in Buenos Aires te werken.

Border Transcripte Website

  Transcripte pointer  Vertaalnieuws en meer

Transcripte company logo

Nu is ongelooflijk snel werken mogelijk met Dragon Naturally Speaking 11!

10 juni 2011

Nuance lanceert de nieuwe Dragon Software, die nog nauwkeuriger getraind kan worden om automatisch direct uw spraak in een digitaal document te plaatsen.

Werken met Dragon Naturally Speaking 11 is
eenvoudiger dan typen. U spreekt gewoon in de meegeleverde headset en ziet de woorden die u zegt direct op het scherm verschijnen. Met de spraakherkenning software is het ook mogelijk om met uw stem de computer te bedienen.

Volgens Nuance is de nieuwe software van Dragon NaturallySpeaking tot 99% nauwkeurig. De software moet echter wel op uw stem getraind worden, dus hoe vaker u de software gebruikt, hoe beter hij wordt.

Uiteindelijk schrijft het programma tot drie keer sneller dan dat de meeste mensen kunnen typen, en wordt de software geleverd met integratiemogelijkheden voor het office pakket.

Erg mooie software, alleen als iedereen dit straks gaat gebruiken, komen er op den duur natuurlijk minder transcripties onze kant op! Bedenk wel dat het programma werkt voor 1 spreker, en dat het dus niet getraind kan worden voor vergaderingen.... Gelukkig maar...

Terug naar vertaalnieuws

Border Transcripte Website

 
  Transcripte pointer  Transcripte Vertaalnieuws

Blijf ook op de hoogte via onze Social Media kanalen, volg ons op:

Facebook Transcripte  Twitter Transcripte

Transcripte website border
Transcripte website border

Copyright ©2009-2016 Transcripte.nl

Digital Agency Buenos Aires by
Logo Ypsilon Digital Agency Buenos Aires

Home        Over Transcripte        Vertalingen       Transcripties        Contact      Disclaimer   Alg. Voorw.

Border Transcripte Website Transcripte website border