Transcripte website border Border Transcripte Website
Transcripte Logo Banner  

 Online vertalingen - Nederlands - Engels - Spaans - Portugees                                                 Facebook Transcripte  Twitter Transcripte

 
Translation at the pool

    Transcripte pointer  Laatste vertaalnieuws

15 juni 2011
Bullet point translation  Transcripte opent kantoor in Buenos Aires!  - Omdat we toch al een voorliefde hebben voor Zuid-Amerika en de Spaanse en Portugese taalvarianten van dit geweldige continent, hebben we ervoor gekozen om vanaf nu vanuit ons hoofdkantoor in Buenos Aires te werken.

Border Transcripte Website

  Transcripte pointer  Vertaalnieuws en meer

Transcripte company logo

Nieuwe vertaalsoftware maakt het mogelijk om direct social media bronnen te vertalen.

15 juni 2011

Translia vergemakkelijkt de Vertaling van e-mails

Translia lanceert 3 verschillende servicepakketten op het gebied van e-mail vertaling voor gebruikers van social media als LinkedIn en Facebook, en de traditionele Hotmail, Gmail en Yahoo Mail.

Translia, is een toonaangevende online vertaaldienstprovider, die klanten nu drie verschillende aanbiedt: Gold, Silver en Bronce, voor verschillende vertaalmogelijkheden. De software van Translia is een ingebouwde functionaliteit voor de e-mail functies van de meeste social network providers, zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en MySpace. Bovendien, voldoet de vertaalsoftware aan de behoefte van de gebruikers van grote e-mailsystemen, waaronder Windows Live Hotmail, Google Gmail en Yahoo Mail.

Vertalen is natuurlijk geenszins iets nieuws. Met komst van de moderne telecommunicatie en Internettechnologie zijn vertaaldiensten een onmisbaar element geworden voor de serieuze zakenman. Translia biedt online vertaaldiensten om mensen te helpen wanneer zij behoefte hebben aan een snelle, nauwkeurige vertaling van een e-mail. Doordat er meer dan 11.000 vertalers over de hele wereld bij Translia zijn aangesloten, zijn ze in staat om een kwaliteitservice te leveren voor e-mail vertaling in 98 talen.

Bron: benzinga.com

Terug naar vertaalnieuws

Border Transcripte Website

 
  Transcripte pointer  Transcripte Vertaalnieuws

Blijf ook op de hoogte via onze Social Media kanalen, volg ons op:

Facebook Transcripte  Twitter Transcripte

Transcripte website border
Transcripte website border

Copyright ©2009-2016 Transcripte.nl

Digital Agency Buenos Aires by
Logo Ypsilon Digital Agency Buenos Aires

Home        Over Transcripte        Vertalingen       Transcripties        Contact      Disclaimer   Alg. Voorw.

Border Transcripte Website Transcripte website border