Transcripte website border Border Transcripte Website
Transcripte Logo Banner  

 Online vertalingen - Nederlands - Engels - Spaans - Portugees                                                 Facebook Transcripte  Twitter Transcripte

 
Translation at the pool

    Transcripte pointer  Laatste vertaalnieuws

15 juni 2011
Bullet point translation  Transcripte opent kantoor in Buenos Aires!  - Omdat we toch al een voorliefde hebben voor Zuid-Amerika en de Spaanse en Portugese taalvarianten van dit geweldige continent, hebben we ervoor gekozen om vanaf nu vanuit ons hoofdkantoor in Buenos Aires te werken.

Border Transcripte Website

  Transcripte pointer  Voor welke vertalingen kunt u bij Transcripte terecht?

Transcripte company logo

Wij werken met een vast team van professionele native vertalers. Transcripte is gevestigd in Buenos Aires, wat onze tarieven zeer concurrerend maakt vergeleken met de vertaaltarieven op de Europese markt. De vertalers zijn natives, woonachtig in Argentinië, en hanteren dus lagere tarieven. U kunt er (afhankelijk van het soort tekst) vanuit gaan dat onze vertaaltarieven 45% goedkoper zijn dan in Nederland. Op grote volumes kan dit een groot verschil maken.

Momenteel vertalen wij van en naar de volgende talen:

- Nederlands
- Engels
- Spaans
- Portugees (Braziliaans)

Wij verrichten vertalingen van technische-, economische-, medische- onderwerpen, en natuurlijk nog veel meer. Beëdigde vertalingen verrichten wij alleen voor de lokale markt, dat wil zeggen, in Buenos Aires in het Spaans.  

Als u documenten wilt vertalen voor of uit Zuid-Amerika, dan vindt u bij ons absoluut de juiste vertaalkennis. Als u van plan bent om een bedrijf op te zetten in Brazilië of in een Spaanstalig land van Zuid-Amerika, dan kunnen wij u helpen met de vertaling van uw documenten, of uw website.

Ook hebben wij vooral in Argentinië en Brazilië de nodige contacten voor het opzetten van een business, dus wij horen graag wat uw plannen zijn om u te laten weten wat de mogelijkheden zijn.   

Klik hier voor een prijsopgave en tijdsindicatie op maat voor uw project

Border Transcripte Website

 
  Transcripte pointer  Transcripte Vertalingen

Bullet point transcripte  Transcripte is in de loop der jaren uitgegroeid tot een professioneel vertaalbureau dat zich specialiseert op vertalingen Engels, Spaans en Portugees.

Dankzij onze native speakers zijn wij in staat vrijwel alle vertalingen van en naar het Spaans, Portugees en Engels voor u te verzorgen.
Onze locatie in Buenos Aires geeft ons de mogelijkheid om vertaaltarieven te offreren die vele malen voordeliger zijn dan in Nederland of Europa, van dezelfde kwaliteit.

Natuurlijk verzorgen wij ook de uitwerking van audio materiaal, voor een voordelig tarief (per audio uur), in het Engels en het Spaans.

Ook als u beëdigde vertalingen nodig heeft voor Argentinië, dan kunt u bij ons terecht.


        

Transcripte website border
Transcripte website border

Copyright ©2009-2016 Transcripte.nl

Digital Agency Buenos Aires by
Logo Ypsilon Digital Agency Buenos Aires

Home        Over Transcripte        Vertalingen       Transcripties        Contact      Disclaimer   Alg. Voorw.

Border Transcripte Website Transcripte website border