Transcripte website column Transcripte website column 2
Transcripte Logo Banner  

 Online vertalingen - Nederlands - Engels - Spaans - Portugees                                                 Facebook Transcripte  Twitter Transcripte

s
 
Translation at the pool

    Transcripte pointer  Laatste vertaalnieuws

15 juni 2011
Bullet point translation  Transcripte opent kantoor in Buenos Aires!  - Omdat we toch al een voorliefde hebben voor Zuid-Amerika en de Spaanse en Portugese taalvarianten van dit geweldige continent, hebben we ervoor gekozen om vanaf nu vanuit ons hoofdkantoor in Buenos Aires te werken.

Translation by the pool 2

  Transcripte pointer  Over Transcripte vertalingen en Transcripties

Transcripte company logo

 

Transcripte.nl is actief sinds 2007 en heeft sindsdien haar vertalerdatabase steeds verder uitgebreid. We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met verschillende opdrachtgevers, zowel op lange als op korte termijn. De vertaalopdrachten kunnen erg uiteen lopen qua onderwerpen en publiek. Afhankelijk van het thema wordt met de opdrachtgever overlegd over de vertaalmogelijkheden.

 Momenteel werken er bij ons meer dan 5 native speakers op freelance basis. Ben je geïnteresseerd om ook bij ons te komen werken op een flexibele manier? Onze vertalers werken vanuit huis en krijgen van ons de vertalingen toegestuurd.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje met je cv , referenties, en jouw vertaalspecialiteit naar: info@transcripte.nl

Wij werken over het algemeen alleen met native speakers, maar afhankelijk van de referenties zijn er wellicht andere mogelijkheden. Het is echter wel een voorwaarde om een HBO- of Universitaire opleiding in jouw taal en de vertaling daarvan te hebben gevolgd.

 

Column width transcripte

 
  Transcripte pointer  Transcripte Vertalingen

Bullet point transcripte  Transcripte is in de loop der jaren uitgegroeid tot een professioneel vertaalbureau dat zich specialiseert op vertalingen Engels, Spaans en Portugees.

Dankzij onze native speakers zijn wij in staat vrijwel alle vertalingen van en naar het Spaans, Portugees en Engels voor u te verzorgen.
Onze locatie in Buenos Aires geeft ons de mogelijkheid om vertaaltarieven te offreren die vele malen voordeliger zijn dan in Nederland of Europa, van dezelfde kwaliteit.

Natuurlijk verzorgen wij ook de uitwerking van audio materiaal, voor een voordelig tarief (per audio uur), in het Engels en het Spaans.

Ook als u beëdigde vertalingen nodig heeft voor Argentinië, dan kunt u bij ons terecht.


        

Transcripte web border
Transcripte web border
Copyright ©2009-2016 Transcripte.nl

Digital Agency Buenos Aires by
Logo Ypsilon Digital Agency Buenos Aires

Home        Over Transcripte        Vertalingen       Transcripties        Contact      Disclaimer   Alg. Voorw.